چند نکته مهم در هم زدن تخم مرغ

همانطور که همتون میدونید هم زدن سفیده تخم مرغ برای این هستش که حجمش زیاد بشه و داخل اون حبابهای هوا ایجاد بشه که در نهایت شیرینی رو حجیم و پوک میکنه… پس برای آنکه سفیده خوب زده بشه به نکات زیر توجه کنید:
هم زدن تخم مرغ,نکات کلیدی برای هم زدن سفیده تخم مرغ,چند نکته مهم در هم زدن تخم مرغ

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

arshia فناوری و طراحی قالَ رَبِّ انْصُرْنی‏ عَلَى الْقَوْمِ الْمُفْسِدینَ وبلاگ سپنجا عصر دانش آموزی من درونگرا خوشمزه ترین مزه ها هر که دارد هوس کرب و بلا بسم الله