استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 

 

بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آماده است.

 

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدیاپلاس Elijah آبي بيکران خاطرات رضا Jonathan Young تور های هندوستان تبليغات مجتمع اموزشی قلم چی فارسان Craig